Recenzie “Ticălosul seducător” de Christina Lauren

Christina Lauren este pseudonimul în spatele căruia lucrează Christina Hobbs și Lauren Billings. Cele două născocesc frumoase povești, pline de dragoste și senzualitate.

În “Ticălosul seducător” protagoniștii sunt Chloe și Bennett. Ea, la începutul carierei, o tânără talentată, meticuloasă, ambițioasă și foarte frumoasă. El, șeful greu de suportat, un bărbat minunat, ale cărui afaceri sunt încununate de real success.

Bennett se simte atras de Chloe cum nu s-a simțit vreodată atras de altă femeie. Timp de nouă luni reușește să păstreze distanța, dar într-o clipă de slăbiciune simte că nu își mai poate stăpâni dorințele și … se avântă într-o partidă mega – fierbinte de sex. Acesta este punctul de pornire al relației tumultoase dintre puternicul Bennett și delicate Chloe.

Dacă ar fi să luăm în considerare strict interacțiunea celor doi, este o poveste simplă, destul de puțin atrăgătoare, insă este condimentată armonios de pasaje de sex intens. Nu este o carte pentru persoanele pudice sau pentru cele care “se ascund după deget”.

Bennett și Chloe sunt două personaje frumoase, puternice. Urmărești cu drag acțiunile lor, mereu imprevizibile.

“Ticălosul seducător” se citește foarte ușor, mi-a plăcut împărțirea romanului în capitole dedicate protagoniștilor, capitole în care Bennett și Chloe își expun, pe rând, sentimentele.

P.S. Nu o sa vă imaginați ce colecționează Bennett, dar o să aflați citind cartea.

Leave a Reply