Recenzie “Prințul de hârtie” de Erin Watt

“Prințesa de hârtie” este o carte ce mi-a plăcut destul de mult, insă “Prințul de hârtie” este o poveste trasă de păr.

O familie destrămată de mult, se rupe și mai tare în lipsa Ellei și o școală condusă de baieții Royal. Cam atât am înțeles din carte.

Cât timp Ella este plecată de la vila Royal, cei 5 baieți sunt debusolați, de parcă ar fi crescut toata viața lângă “Cenușăreasa modernă”.

Toți patru se întorc împotriva lui Reed, el fiind vinovat de această situație.

Relația din frați devine extrem de tensionată, tensiune ce se extinde și la școală unde Royalii nu mai sunt “șefi” și incepe debandada. :)))) Jur că mi s-a părut foarte amuzantă partea aceasta.

Pentru a aceepta să se întoarcă, Ella solicită un nou sistem de securitate, și anume, un scanner cu amprentă pentru a ține la distanță baieții Royal. Pe bune? O simplă cheie nu ar fi dat frumos pe lângă bogăția etalată de sus-pusa familie?

Cele două scriitoare (din spatele pseudonimului Erin Watt) împrumută un pont dintr-o telenovelă columbiană, și anume, Brooke este însărcinată, insă paternitatea este dezbătută de 2 bărbați Royal. Cine este al doilea bărbat ce a ajuns să se bucure de trupul aspiratorului de bani?

Mi se pare ciudat că sunt două scriitoare, dar nu s-au tras de mânecă una pe cealaltă când au văzut că deviază de la esențial.

În mod evident, “Prințul de hârtie” nu m-a impresionat prea tare. Mi se pare o mare exagerare, iar în ceea ce privește atragerea cititorului în mijlocul poveștii, “Prințesa de hârtie” este net superioară. Aș putea scrie mai multe despre carte (rele toate), dar nu vreau să stric nimănui cheful de a citi cartea. Gusturile nu se discută.

Leave a Reply