Recenzie “Până când mă voi vindeca de tine” de Corina Ozon

coperta-pana-cand-ma-voi-vindeca-de-tine-300x300

Corina Ozon publică anul acesta cea de-a patra carte “Până când mă voi vindeca de tine”.

După ce cunoaşte un succes nebun cu trilogia relaţiei dintre Mircea şi Cati (pe care am citit-o volum cu volum, din scoarţă-n scoarţă) editura Herg Benet aduce cititorilor o alta faţă a Corinei Ozon, expusă printr-o carte total diferită de primele trei.

Dacă “Zilele amanţilor” şi “Nopţile amanţilor” mi-au intrat iremediabil la suflet, “Amanţii 3.0” mi s-a părut mai mult cantitativ decât calitativ. În versiunea 3.0 parcă am întâlnit o autoare uşor lipsită de inspiraţie, ce a copiat o idee lait – motiv a anilor 2014 – 2015, şi anume, ciudatele preferinţe sexuale ale anumitor personaje.

În volumul de poveşti contemporane “Până când mă voi vindeca de tine”, Corina Ozon se reinventează şi se axeaza pe iubire, lipsa iubirii şi iubirea neîmpărtăşită.

Cartea este formată din zece capitole, zece poveşti. Cele zece poveşti reprezintă experienţe reale, trăite de oricare dintre noi. Personal, am suferit de mai multe ori şi de fiecare dată durerea s-a resimţit la o intensitate diferită.

Corina Ozon face auzite cele mai negre gânduri ale subconştientului nostru aflat într-un moment de cumpănă.

Sofiei i s-a părut ca aude pe fundal un râset de femeie şi muzica. La gândul că el petrecea fericit în compania unei alte femei, a început să plângă în hohote. Se simţea atât de neputincioasă şi de înciudată… “Apel terminat” de pe ecranul telefonului i se părea că înseamnă “Viaţă terminată”. Viaţa era un mare căcat! “Nu ai avut curaj!” Trebuia să rămână scufundată acolo, în cadă, şi să moară.

“Până când mă voi vindeca de tine” este scrisă folosind un limbaj corect şi direct (de stilul inconfundabil al Corinei Ozon), fără artificii de prost gust.

Chiar merită citită!

Nu înţelegea comportamnetul lui Bogdan şi asta o frământa cel mai tare. Unele persoane intră în viaţa ta şi se asează la masă, servesc din ce le oferi şi pleacă fără niciun cuvânt.

“PSave

Leave a Reply