Recenzie “Nimic mai mult” de Anna Todd

Anul acesta m-am dus la Gaudeamus special pentru “Nimic mai mult” de Anna Todd. Nu știam nimic despre carte, dar mi-am dorit-o foarte mult. Imediat cum am ieșit din Romexpo am desfacut-o și am mirosit-o, răsfoind paginile. Am zărit din loc în loc “Tessa” sau “Hardin” și am judecat greșit cartea deoarece nu mai este nimic de spus în ceea ce privește relația celor doi.

Am ajuns acasă și m-am apucat să citesc, am descoperit că este vorba despre viața lui Landon. “Nimic mai mult” este primul volum din seria Landon Gibson. Am fost puțin dezamăgită… trăirile lui Landon, un băiat speriat, timit, retras nu par a se ridica la intensitatea trăirilor cu care am fost obișnuită de Anna Todd.

“Nimic mai mult” se derulează pe o scurtă perioada de timp, dar este destul de tumultoasă pentru tânărul Landon.

Fosta iubită, Dakota, își vede de viața ei, de balet, de audiții, dar îl ignoră pe Landon. Acesta încearcă să meargă mai departe și iese la întâlnire cu Nora și cu colegele ei de apartament. Punctul culminant al acțiunii este reprezentat de momentul în care Landon află că Dakota este colega de apartament a Norei.

Brusc, sentimentele Dakotei se trezesc la viață, nu îl vrea pe Landon pentru ea, dar nu îl lasă să fie alături de altcineva.

Ce va face Landon, pe cine va alege?

Cum este relația dintre Tessa și Hardin văzută din exterior?

P.S. Este evident ca orice altă carte srisă de Anna Todd nu se va ridica la nivelul seriei After. În plus, un alt motiv de dezamăgire a fost faptul că “Nimic mai mult” are doar puțin peste 250 de pagini.

Leave a Reply