Recenzie “Flash-uri din sens opus” de Marian Godină

img_7492Marian Godină, poliţist Braşovean, este deja un personaj foarte cunoscut în mediul online. El şi-a câştigat aprecierea prin intermediul postărilor de pe Facebook unde relatează întâmplări reale din propria experienţă.

Marian Godină publică un volum de întâmplări amuzante “Flash-uri din sens opus” pentru a strânge laolaltă toate povestirile de pe Facebook dar şi altele nespune încă.

Înainte de orice, consider această carte o autobiografie. Godină povesteşte despre situaţia în care s-au cunoscut părinţii săi, despre anii de liceu şi despre aventurile de la Câmpina.

Parcurgând paginile “Flash-urilor” descoperim o persoană romantică şi sensibilă, atentă cu cei din jurul lui. Este dispus să renunţe la el pentru binele persoanelor apropiate. Sunt multe detalii pe care le aflăm despre omul Marian Godină. Sunt relatate câteva relaţii prin care Marian a trecut, ambiţia pe care a avut-o de a lua Bac-ul cu notă mare, dorinţa de a deveni poliţist şi slăbiciunea pe care o are faţă de fetele cu mai multe cărţi decât pantofi.

“Flash-uri din sens opus” este o carte amuzantă, cu un limbaj lejer, uşor de parcurs, formată din povestioare care te fac să te ţii cu mâinile de burtă.

Într-adevăr, nu este o capodoperă literară dar nici nu are pretenţia. “Flash-uri din sens opus” de Marian Godină este o carte de “caterincă” şi trebuie tratată ca atare.

Între centura de siguranță și prezervativ există câteva asemănări importante:

  • Ambele se montează la plecarea de pe loc; în caz contrar, e greu de crezut că le vei mai pune din mers.
  • Dacă nu le pui cum trebuie, nu te ajută cu nimic.
  • Femeile gravide nu mai sunt nevoite să le folosească.

One thought on “Recenzie “Flash-uri din sens opus” de Marian Godină

  1. Multumesc pentru informatiile despre politistul care a avut CURAJUL sa se ia la “tranta” 🙂 🙂 🙂 cu superiorii sai,lucru mai putin intalnit in ” sistemul ticalosit” infiintat si protejat in epoca basista si perfectionat in epoca iohannista……………
    Weekend placut ! 🙂
    Aliosa .

Leave a Reply