Recenzie “Ascunde-mă!” de Anne K. Joy

“Ascunde-mă!” este un titlu genial și reprezintă strigătul de ajutor al Sarei. După ce este pe punctul de a ajunge victima unei orgii sexuale, este salvată de Alex și frumosul Nick din “Descoperă-mă!”. Cu ajutorul celor doi bărbați, Sara primește o identitate nouă, devine Mara, și are oportunitatea unui nou început.

Șocul provocat de trădarea josnică a bărbatului pe care îl iubea se transformă în voință, o voință puternică ce o determină să lupte pentru a ajunge la forma fizică potrivită și a da peste cap planurile unor bărbați precum Sam. Mara își canalizează emoțiile în serii lungi de antrenamente dure.

Ce poate fi mai dureros pentru o persoană care iubește, decât să fie refuzată? Câte rugăminți și lacrimi fierbinți ar fi urmat în zadar?

Anne K. Joy pune pe hârtie o poveste frumoasă, o poveste despre teama de a iubi și rezultatele unei iubiri neîmplinite. Presară prietenie, trădare, erotism și suspans pentru a organiza cadrul aproape perfect. Spun aproape pentru că am o ușoară nemulțumire. Relația dintre Mara și Alex este pusă în umbră de informațiile despre armament și manevrarea acestora, de prea multe informații despre antrenamente și planuri tactice de atac. Am căutat mai multe detalii despre relația Mara – Alex, secrete ce le spulberă iubirea sau o relație întortocheată ce te ține cu sufletul la gură, am căutat ceva pe stilul în care m-a învățat Anne K. Joy. Nu spus că acest lucru descalifică într-o oarecare măsură cartea, dar este diferită comparativ cu ceea ce așteptam de la “Ascunde-mă!” (sunt o romantică incurabilă și îmi doream mai multă pasiune).

Dintre cărțile sub semnătură Annei K. Joy, “Ascunde-mă!” este cea mai “ruptă din realitate”. Surprinde caracterul dual al oamenilor ce trădează prietenii vechi, oameni ce uită mâna de ajutor primită la nevoie și trădează fără vreo remușcare.

“Ascunde-mă!” este scrisă într-un ritm relaxant, ușor de parcurs și înțeles, cu o acțiune drăguță și lipicioasă. Trăirile personajelor sunt expuse clar, ușurând sarcina cititorului de a empatiza și a se transpune în mijlocul acțiunii.

Cartea “Ascunde-mă!” este al doilea volum din seria “Identități false” și poate fi comanda de aici.

P. S. Abia acum am observat o asemănare între Anne K. Joy și Jennifer L. Armentrout. Amândouă ne atrag cu trilogii pline de suspans și erotism și ne momesc în fiecare volum cu informații despre evoluția cuplului ajuns pe plan secundar.

… învățase că o femeie rănită putea să fie o armă perfectă contra dușmanului, dacă știi cum să te folosești de ea.

Leave a Reply